Sunday, November 25, 2012

.:: Perfume Ku Petrol - Part 2 (Cartoon) ::.

Assalamualaikum!! ^_^

Ok! Tolong jangan hukum aku!!! Ya Ammpppuunn!!!

Sorry la bebanyak sebab dah jarang update blog!

Actually banyak benda yang ''menarik'' terjadi 

since tarikh last aku update blog aku!

Cerita ada cuma eerrr...biasalah..malas giler la nak wat doodle..

Weekend jer mesti lepak layan cerita kat tv or main games..

Korang mesti menyampah kan dengar aku melalut sorang2..



Oklah2..aku sambung balik cerita petrol aku ni..

Owhhh..sape2 yang baru baca entri ni tapi tak taw per benda 

yang aku melalut pasal petrol ni,

Check out the first episode of "Perfume Ku Petrol" HERE!!!

Wahhh..Speaking English gitu..^_^



Actually pas kitaorang (aku dan Kak Fiza la) bersihkan kesan petrol tu

kat toilet, kitaorang pun masuk la balik kereta..

Nah! Ambik ko!! Dengarlah ceramah dari Ustazah Farie!!!

Tebal telinga kitaorang dengar input-input yang "menarik" daripada dia..

Last-last dia offer diri dia jadi driver..

Tapi mulut dia tetap "berjalan" gak! Korang faham kan??? Hehehe!!




Ok! Korang mesti tak paham kan nape Kak Farie tiba2 gelak??

Actually......aku sendiri pun tak faham!! 

Tapi yang aku tau, dia sebenarnya tak nak marah+bebel kitaorang pun..

Dia sebenarnya nak gelak tapi ter"bebel" dulu! (Itu dia yang cakap la!!)



Dalam masa yang sama, aku sempat la selongkar beg travel aku..

Cari benda nak hilangkan bau petrol..

Dari bedak Carry Junior sampai la ker Syampu Sunsilk aku sapu kat baju kurung aku!

Bau petrol memang tak nak pergi!! Sakit betul hati aku!!



Kak Farie offer perfume dia kat kitaorang!!

Aku rembat jer la sebab aku sendiri pun tak tau aku campak mana perfume aku..

Sepanjang perjalanan nak ke bilik mesyuarat tu, 

Mata aku memang dah macam mata sesumpah! 

Berpusing 360 darjah..

Takut ada orang merokok or terbau petrol..

 Sampai satu tahap tu..



Cuak giler! Korang boleh bayang tak korang tu tunggu masa jer nak bakar diri sendiri

kalau ada orang lempar puntung rokok kat korang!!

Kalau tak lari, memang jadi macam ni la..



Paham kan?? Kan?? Kan??


Dan sepanjang masa la Kak Farie usik dan gelak2 kat kitaorang!!

Nasib baik la dia senior aku..huhuhu..sabar jer la..

Next entri aku cerita macam mana kitaorang 

hadapi mesyuarat dengan bau petrol!! OMG!!!!

See u soon!!! ^_^

Assalamualaikum!!

2 comments:

  1. hey..salah fakta..it's my perfume ye,not kak farie's..duh..!!

    ReplyDelete