Sunday, May 1, 2011

.:: Unique Skill (Cartoon) ::.

Salam 1 Malaysia..yeee..kembali dengan new cartoon a.k.a new entry..hmmm..mood sekarang agak tak berapa nak bagus. Demam exam macam ni la..asyik nak bad mood jer..tambah pulak tengok contest ku yang tak ramai nak join...huhuhuhu...sedih giler..(nak merajuk boleh tak???) Hahahaha...gurau je..tak apalah..contest tu cuma percubaan pertama..maybe next time boleh cuba lagi..hehehehe..think positive!!! Huk Huk Huk...

Oklah..banyak bebel lak..korang layan jer la cartoon ni...




















Oklah..setakat ni la yang aku mampu buat..next entry tak tau bila nak kuar..tengok mood and masa..Daaaa...

4 comments:

  1. best je citer ni,
    jangan tensi2, contest awak tahap tinggi tu....

    btw, duk tpg kat no?
    saya pon org taiping

    ReplyDelete