Friday, April 22, 2011

.:: Kalau BF dan GF Kuat Bebel...(Cartoon) ::.

Salam 1 Malaysia lagi tapi aku tak guna e-mail 1 Malaysia, k??? Gurau aja..entry kali ni adalah sambungan daripada dua entry yang sebelum ni...Kalau BF Anda Kuat Bebel and Kalau GF Anda Kuat Bebel..ada orang request suruh buat kalau dua2 lak kuat bebel..memang dah pasang nawaitu nak buat entry ni tapi tak ada idea lagi time tu..so sekarang dah ada idea kan??? Boleh la korang baca and macam biasa la...enjoy, k??

















Itulah kesudahan entry kali ni..hahahaha...sangat la tragis kalau jumpa couple macam ni...boleh sakit kepala taw! Pape pun, pas ni aku terpaksa la kurangkan sikit aktiviti cartoon aku buat sementara waktu sebab sekarang ni musim exam...jadi kalau aku rajin, aku buatlah cartoon..kalau tak, terpaksalah korang tunggu sampai awal bulan 5...lama giler siut!!! Wish me luck for my final exam, k?? Daaaaa....

20 comments:

  1. mujuq aku je yang kuat bebel, and chan bagus dalam mendengar bebelan aku. good luck noor atika mazlan.

    ReplyDelete
  2. @syu tu kaki ko..ak masukkan..glamour wooo!!!

    ReplyDelete
  3. @cikzuzu waahhh..siap nama penuh ak lg..tq2..u too dear..

    ReplyDelete
  4. mestilah nama penuh, mak kau bagi cecantik kan. hehe.

    ReplyDelete
  5. aisey...br nk jd misteri skit kt dlm blog ni..huhuhuhu...kaco line la ko...ak delete la komen ko..kuikuikui..

    ReplyDelete
  6. hehee~~
    btol2...naseb baik single...hahahaa

    ReplyDelete
  7. hahha..dah tau dua2 lmbat lagi mau gadoh ke??ape arrr

    ReplyDelete
  8. @nurmohd jom rmai2 jd single..ari single sedunia...

    ReplyDelete
  9. @khalis msg2 maw back-up diri sndiri..hahaha..

    ReplyDelete
  10. kire 2 2 ego la nie?ishhh.. kena ada sorang cool dan sorang hot..

    ReplyDelete
  11. @khalis tp dlm crite ni, tggl harapan jer la..2 2 panas baran!! hahaha..

    ReplyDelete
  12. HIIIII pandai buat story :) btw done follow you :)

    happy weekend ! teruskan menulis ok :p

    ReplyDelete