Tuesday, October 18, 2011

.:: Ajinamoto oh Ajinamoto ::.

Salam 1 Malaysia! Kite berjumpa lagi dalam entri terbaru kite!!! Waahhh!!! Rajin update yer ko, nyah! (Excuse me, I'm not nyah, k?) Hahahaha...oklah...daripada korang dengar kite melalut entah pape, baik korang layan entri kite ni...













Dan sekali lagi, cerita di atas ni cerita benar...memang sampai kite jatuh tergolek dari kerusi sebab tak tahan bila officemate kite cakap macam tu..nak wat macam mana...yang cakap pun bukan Malay tapi Chinese! Dimaafkan..hahahaha...credit to you, Mr Chong Kok Chin...ambik ko! Nama penuh lagi! Hehehe..

Oklah...see u again in next entry...daaaa...

4 comments:

  1. and 'tak larat' is an insect. hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. selamat sejahtera En/Cik/Tuan/puan. kami telah mewujudkan 1 blog iaitu SENARAI BLOG-BLOG MALAYSIA. kami masih baru lagi di sini.maka kami masih mencari lebih banyak lagi blog-blog untuk di masukkan kedalam blog kami. untuk permulaan blog En/Cik/Tan/Puan telah terpilih dan telahpun di masukkan kedalam blog kami. oleh itu kami meminta jasa En/Cik/Tuan/Puan untuk memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan. di sini kami sertakan link blog kami iaitu:-

    http://bloglistmalaysia.blogspot.com

    sila maklumkan kepada kami sekiranya En/Cik/Tuan/Puan telah memasukkan blog kami kedalam bloglist En/Cik/Tuan/Puan.

    kerjasama En/Cik/Tuan/Puan amat kami hargai

    terima kasih

    ReplyDelete