Wednesday, June 1, 2011

.:: Bila Angry Birds Kena Bom!! (Cartoon) ::.

Salam 1 Malaysia..maaf la yer..dah lama tak update blog ni..banyak benda nak kena settle especially part cari keje and kadang2 tak ada mood langsung nak buat cartoon!!! Hahahaha!! Kali ni masih pasal Angry Birds! Cuma kali ni Angry Birds Kena Bom Buatan Sendiri?? Aiikkk??? Macam mana tue...hehehe...macam biasa, korang layan la cartoon ni, k?










Itulah kesudahannya..mesti banyak yang tak faham kan?? Oklah..aku cerita sikit2..kalau korang main game Angry Birds ni korang akan tau apa kuasa si burung putih ni..bagi yang tak tau, burung putih ni kuasa dia ialah bom telur dia..dia gunakan bom telur dia untuk musnahkan piggy dalam game tu..meh aku tunjuk sikit bukti dia..

Nampak tak telur tu tengah on d way nak jatuh kat tanah???


And of course, telur tu musnahkan piggy tu!!

Jadi kesimpulan dari entry kali ni, si burung putih ni bagi bom telur dia kat si burung merah ni untuk tujuan memasak! Kan dah cari nahas tu! Hahaha..mana ada orang masak bom! Alamatnya meletup la!! Kesian burung merah...

Oklah..dah banyak bebel ni..jumpa lagi yer dalam entry yang seterusnya...daaaa...

5 comments:

  1. best kan??? tp mst tension gler nk slesaikan misi bunuh piggy..hahahahaha

    ReplyDelete
  2. Naseb baik x bagi telur tembelang kui3..

    ReplyDelete