Sunday, March 11, 2012

.:: I'm Back! ::.

Assalamualaikum! ^_^

Peergghh...lama giler tak update blog! Sebulan kut! 

Sorry yer..TERLALU BANYAK KEJE LA! 

Dalam sebulan ni, time ni la sume benda nak..

Tapi nak wat macam mana kan! 

Kalau tak keje, mana nak datang DUIT! 

Hari2 fikir nak update blog...

Tapi sampai jer kat umah..nampak jer 'kekasih' sedang baik landing atas katil..

Mula la hati ni meronta-ronta nak peluk 'dia'...

Dan akhirnya, aku 'menyerah diri' pada kekasih ku...

iaitu..

Sumber sahih dari mr google. Pandai tak aku pilih gambar Aaron? ^_^

Ok! Aku tipu! Sampai kiamat la Aaron Aziz takkan tiba2 muncul kat katil aku..Hahahaha..just kidding..

Kekasih aku ialah..


Tadaaaaa!!! Bantal la..sepatutnya aku kena tulis KEKASIH-KEKASIH..

sebab aku ada 4 bantal's'...(lingkup BM aku!)

Dan aku tak boleh nak upload gambar sebenar sebab..sebab..

kekasih-kekasih aku sangat pemalu! (Nak muntah hijau leh tak?)
 

Weekend pun kena keje maa...

So, memang haram la aku nak sentuh laptop aku..

After this, probably aku boleh la buat entri..

Tapi bukan hari2 la..maybe selang 3 hari ker..

Janji update kan? ^_^

Oklah..see u again in next entry..daa..

Assalamualaikum! 


*p/s - Actually aku tak ada la minat sangat kat Aaron..sekadar gambar hiasan semata-mata!



1 comment:

  1. kunjungan hangat.. kunjung balik ya. jangan lupa follownya.. :D

    ReplyDelete