Saturday, November 12, 2011

.:: Irfan vs Rambut (Cartoon) ::.

Selamat tengahari sume!!! Aiiikkk??? (Mana tagline Salam 1 Malaysia anda???) Hahahaha...saja2 tukar...asyik2 benda yang sama jer..oppsss..luper pulak! From now on, diri ini akan membahasakan diri sendiri sebagai AKU!! (Ada paham?) Oiiitt!! Ape kejadah tiba2 tukar? Suka hati guwa laaaaa...blog guwa...suka ati la guwa nak buat pape pun! Ambik ko! Kasar tu...hehehe...

Tujuan murni yang tak seberapa murni ni adalah sebab AKU malas la nak kite2...bunyi macam orang gedik jer!! Hahahaha...jadi, bila guna AKU ni, macam selesa sikit la...so, apa kata korang start baca entri baru AKU ni...

Pasal sape??? Sape lagi kalau bukan tunjang yang kedua utama selepas AKU iaitu Irfan Reza..

Pesal ko selalu buat cerita pasal budak ni jer??? Tak ada orang lain ker???

Nak AKU ulang sekali lagi ker ayat 'kasar' 'lembut' AKU??? Hehehehe..so paham2 sendiri jer la yer...








Sanggup si Irfan cakap tu rambut ibu dia...dia asalnya nak sebut atuk dia a.k.a pak su AKU tapi bila nampak rambut pak su macam tak berapa nak ada, so, dia cakap la tu rambut ibu dia...bertuah punya budak!

Oklah...jumpa lagi dalam entri yang seterusnya...lebih mendebarkan...lebih menikam jiwa...(don't say ko nak buat entri tangkap leleh???) No laaa...it's all about 2 universities in Malaysia...eheeemmm  vs  eheeemmm...TUNGGGUUUU!!!!!


*Mood separuh sedih bila tak dapat nak habiskan ais krim Magnum aku sebab si Irfan yang tolong habiskan!!! Waaaaaaaa!!!!!

6 comments:

  1. hahahaha.. comellah katun tuh ;D

    ReplyDelete
  2. thanks for following me. nice entry anyway. creative n fun. Lol.. betuah btol budak kecik tu ek.

    ReplyDelete
  3. @Paradise Gal u're welcome...mmg bertuah!!! hahahaha..

    ReplyDelete
  4. cute giler ar katon ni,n cntik blog..:)

    ReplyDelete