Saturday, September 3, 2011

.:: Tolong Jangan Nyanyi Lagu Akim!!! (Cartoon) ::.

Salam 1 Malaysia, everyone! Amacam raya?? Best tak?? Duit raya banyak tak??? Huhuhuhuu...sejak dah keja ni, collection memang haram la nak dapat!!! Ingat baru nak berlakon wat muka innocent konon2 still student lagi la..last2 abah kite yang pecah rahsia kat sedara semua kata kite dah keje..so, duit collection yang memang nak dekat2 kat tangan kite tiba2 terbang pergi tinggalkan kite..(ayat tak nak melankolik pulak!)

So lupakan seketika sedih kite yang entah pape ni..korang layan dulu yer entri ni..










Mesti korang tertanya2 kan nape HARAM nyanyi lagu ni kalau budak kecik ni ada..oowwhh...luper pulak! Mesti korang tanya lagi..sape budak kecik yang kite maksudkan..ni la budak kecik tu...nama diberi Irfan Reza..

Credit to Ibu Irfan..sorry yer Kak Yong! Cilok gambar Irfan kat FB!
Umur dah 2 tahun tapi badan macam 3 tahun! Lenguh tangan kite kalau dukung budak kecik tu! ^_^ Most important thing, jangan terpedaya dengan muka 'comel' si Irfan ni kerana si kecik ini mampu membuatkan korang LETIH nak layan kerenah dia!!!!!!!

Al-kisahnya, si Irfan ni memang pantang kalau dengar lagu JANJI  nyanyian Akim AF7! Sekali orang lain dah start nyanyi lagu tu, mula la dia pun nak ikut...kalau ikut secara OK tak apa la jugak! Ni nyanyi...masyaallah..macam nak PECAH gegendang telinga sape yang duduk dekat dengan dia! Silap hari bulan, boleh berdarah telinga!

That's why dinasihatkan DILARANG SAMA SEKALI nyanyi lagu ni di depan dia! SEKIAN!! 

Oklah korang...see u again in next entry...daaa!!!

5 comments:

  1. hahahaha. mesti bergegar habes gegendang telinga kt part korus tu. :P

    ReplyDelete
  2. hahaa....igtkan kenape la td...
    tp muke die mg chumil.innocent giler....heee =D

    ReplyDelete
  3. @cik pija bkn brgegar dh! boleh jd pekak kjap! Hahahaha..

    ReplyDelete
  4. @nurmohd619 muka mmg comel tp AWAS! Jangan terpedaya yer...^_^

    ReplyDelete
  5. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete